17. 9. 2022

Novinka pod lupou: Diario de un Gigoló (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Diario de un Gigoló (Deník gigola)
Žánr drama
Stanice Netflix (Mexiko/Argentina)
Premiéra 7. 9. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 54 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Gigolo poruší základní pravidlo a zaplete se do rodinných záležitostí klientky, které mu převrátí život vzhůru nohama. Tenhle džob a láska prostě nejdou dohromady!

Trailer

A jaký je náš ortel?

Podle názvu a popisu jsem čekala pikantní pilot. I když se zde nějaké žhavé scény objevily, celkově jsem byla spíše zklamaná z toho, jak mdlý seriál je. První díl by mě na další sledování rozhodně nenalákal, kdybych se měla rozhodovat jen podle toho.

Hlavní hrdina je zvláštní. Chvilkami mi přišlo, že se Netflix snaží napodobit Lucifera, měla jsem z hlavního hrdiny podobné pocity a z některých záběrů vypadal úplně jako Tom. I když se ze všech sil snažil, aby měl půvabné charisma, které je k jeho profesi nezbytné, nedokázala jsem ho „cítit“ nebo procítit nebo jak to říct. Prostě mi nepřišel tak charismatický, jak by měl být. A to je u seriálu, který má v názvu gigolo, docela zásadní nedostatek. Dál koukat nebudu.

  • zajímavé téma
  • nezajímavé zpracování
  • hlavnímu hrdinovi chybí potřebná dávka charismatu
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Že se sejdou 2 seriály se slovem “gigolo” v názvu ne v jednom roce, ani v jednom měsíci, ale dokonce v jednom týdnu, bych teda nečekala. Borec, který hraje onoho gigola zde, je velmi nesympatický (kromě krásných očí), herecky bídný a kdo proboha vymýšlel ty zápletky?

U některých těch španělsky či francouzsky mluvících děl si poslední dobou všímám, že oni se snaží o kvalitní kameru, střih, až takové artovější podání, a jako jo, někdy mají záběry hezké, ale co sakra ten děj? Už nepřemýšlí nad tím, jestli se to k příběhu hodí (nehodí), jestli to má vůbec hlavu a patu (nemá) a jestli to herci zvládají uhrát (nezvládají).

A největším kamenem úrazu tady hádám je, že to nebylo ani moc sexy. Ano, sexu a nahoty tam bylo dost, to neříkám, ale chemie bohužel nezafungovala, takže takové dražší porno. Vizuálně se snaží, ale všechny mozkové buňky u sledování nechte odpočinout, protože tohle jim naložit nechcete.

  • místy hezké prostředí, záběry
  • tohle zaboduje leda jako (hodně guilty) guilty pleasure
  • herecká stránka
  • bez chemie
  • ten příběh je hrozná hloupost
30 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Olivia Caroline Jones

Olivia Caroline Jones

Já ráda 😁❤️ Jinak se vám přiznám, že mi to nakonec nedalo a musela jsem zjistit, koho teda zabili a kdo...
před 87 týdny
ragelly

ragelly

Díky!
před 87 týdny
Katka The Hero

Katka The Hero

Já se přiznám, mně se to líbilo 😀 Z prvního dílu jsem byla taky zklamaná, čekala jsem něco jiného. I tak...
před 87 týdny
Další články k tématu