19. 3. 2022

Novinka pod lupou: Holding (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Holding
Žánr krimi, drama
Stanice ITV
Premiéra 14. 3. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 46 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

PJ Collins je citlivý policista, který se straní lidí a své dny tráví u dobrého jídla a podřadné policejní práce. Když se najde mrtvé tělo místní legendy Tommyho Burka, PJ dostane za úkol závažný zločin vyřešit – je to jeho největší případ v celé kariéře. Hrdina se musí poprvé zapojit do života ve své komunitě, které se tak dlouho snažil vyhýbat.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle bolelo. Nejsem ten typ diváka, který si užije karikaturní postavičky malého městečka, kterých tady je plno. Vlastně úplně všichni. Seriál vypadá na první pohled jako kriminálka, ale ve výsledku je to spíš nevydařený pokus o komedii.

Postavy a jejich chování je ten největší kámen úrazu. Přízvuk mi sice rval uši, ale jasně, příběh je někam zasazený a s přízvukem se musí počítat. Ale chování postav už omluvu nemá. Hlavní hrdina (policista) je naprosto na facku, už jen když uslyší hádku dvou podezřelých, vidí je fyzicky se prát ve vodě, a raději zavře oči a uteče pryč, než aby je musel konfrontovat, tak to už jsem věděla, že další díly s radostí vynechám. Nenašla jsem tady nikoho, koho by stálo za to sledovat, kdo by byl alespoň snesitelný.

Ale je to adaptace, takže věřím, že kniha musela sklidit úspěch, když už se podle ní něco natočilo. A když si ona našla čtenáře, tak seriál si jistě najde diváky. Já mezi ně ale patřit nebudu.

  • zajímavý případ
  • postavy jsou nesnesitelné
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu