5. 9. 2022

Novinka pod lupou: The Suspect (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Suspect
Žánr thriller
Stanice ITV
Premiéra 29. 8. 2022
Vysílání pondělí
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Doktor Joe O'Loughlin má zdánlivě dokonalý život – oddanou manželku, milující dceru, úspěšnou praxi klinického psychologa, úspěch v médiích a vydavatelskou smlouvu. Na internetu je dokonce hrdinou poté, co zachránil mladého pacienta, který se chystal skočit z desátého patra nemocnice, kde Joe pracuje. Když je na hřbitově v západním Londýně nalezena mladá žena v mělkém hrobě, jsou vyšetřováním pověřeni policejní inspektor Vincent Ruiz a jeho mladá kolegyně inspektorka Riya Devi. Byla však mladá žena zavražděna, nebo se jedná o sebevraždu? Seriál je adaptací bestselleru od Michaela Robothama.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak tohle mě hodně zaujalo. Dlouho jsem neviděla tak poutavý pilot, zpočátku nenápadný, ale čím dál zábavnější, který by mě navnadil na celou sérii.

Už jsem si zvykla na to, že britské kousky jsou často mnohem vynalézavější než americké seriály. Tvůrci si opravdu dávají záležet a vymýšlí nápadité příběhy, které nevidíme alespoň třikrát do roka na různých stanicích. Pilot to opravdu rozehraje velmi slušně. Po trošku kýčovitém a předvídatelném začátku se začne příběh pořádně zamotávat způsoby, které byste na začátku absolutně neodhadovali.

Herci odvádí perfektní výkony. Na první pohled se může zdát, že je to pouze thrillerové krimi a herecké výkony nejsou tak důležité, ale jak se příběh dostává trošku více do psychické roviny, je rozhodně příjemné sledovat, že to hercům opravdu jde.

Příběh je tady ale samozřejmě na prvním místě a táhne to parádně. Moc se těším na celý maraton, až uvidím, jak to celé dopadne. Za mě rozhodně jedna z nejlepších novinek tohoto léta.

  • poutavý a pořádně zamotaný příběh
  • solidní herecké výkony
  • minutu od minuty lepší
90 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu