21. 9. 2022

Novinka pod lupou: Gymnastics Academy: A Second Chance! (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Gymnastics Academy: A Second Chance! (Gymnastická akademie: Druhá šance!)
Žánr rodinný, sportovní, teen, drama
Stanice Netflix (Austrálie)
Premiéra 16. 9. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 27 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Čtrnáctiletá Kyra Berryová je afroamerická gymnastka, jejímž snem je zúčastnit se olympijských her. Když si poraní koleno, její akademie v USA jí nabídne, aby se stáhla. Maddy Cornellová, bývalá mistryně světa v australské gymnastice, nyní trenérka, vidí v Kyře velký potenciál a poté, co si sama prošla dramaty se zraněním, ji pozve na zkoušku do australského elitního gymnastického programu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ze začátku mi možná trošičku přišlo, že bychom mohli mít na skladě novou verzi Make It Or Break It, ale pak už to začalo být hodně ve stylu Hanny Montany, tedy více pro děti než pro teenagery. Škoda, pořádný gymnastický teen seriál mi na obrazovkách hodně chybí.

Tady nejde ani tolik o samotný sport, jako spíš o život mladé dívky v novém prostředí, mezi novými lidmi, hledání přátelství a překonávání nesporů, obav a dalších překážek, které hrdince brání jít za svými sny.

Je to milé, nevinné, prostě pro děti okolo deseti let. Dobře se na to kouká, ale zdejší dospělejší publikum to prostě nemá šanci oslovit.

  • gymnastika
  • pro menší děti fajn oddychovka
  • typicky dětský seriál se vším, co to obnáší
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
petrSF

petrSF

Taky jsem se těšil na nové Make It or Break It a chtěl to o víkendu zmaratónovat, ale bohužel, fakt je...
před 86 týdny
Další články k tématu