10. 3. 2022

Novinka pod lupou: Troppo (ABC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Troppo
Žánr krimi, thriller
Stanice ABC (Austrálie)
Premiéra 27. 2. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 55 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Bývalý policista Ted Conkaffey byl falešně obviněn ze znepokojivého zločinu. Uteče do tropů severního Queenslandu a zaplete se do nově založené soukromé vyšetřovací agentury.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Zdá se mi, že se můj vkus od průměrné australské tvorby čím dál víc vzdaluje. Tento seriál začal hodně zajímavě, ale zbytek dílu už mě nepřesvědčil o tom, že bych si novinku měla přidat do watchlistu.

Nejvíce mě odrazují samotné hlavní postavy. Ani ona, ani on mě nezaujali, i když uznávám, že nic jiného jsem od tohoto seriálu ani nečekala. Austrálie z toho čiší každým coulem, přijde mi to jako typický příklad seriálové tvorby této země, nenabízí nic nového a neokoukaného.

Je možné, že se příběh s dalšími díly postupně zvedne a zintenzivní. Upřímně v to doufám, protože jinak by to bylo plýtvání tak nadějnou úvodní scénou. Ale já dál koukat nebudu, protože postavy, jejich chování a osobní démoni jdou úplně mimo mě.

  • poutavý úvod
  • nesympatické postavy
  • nemám chuť sledovat dál
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu