12. 4. 2022

Novinka pod lupou: Trivia Quest (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Trivia Quest
Žánr animovaný, rodinný, soutěžní
Stanice Netflix
Premiéra 1. 4. 2022
Vysílání každý den nová epizoda
Délka pilotu 9 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Interaktivní kvízový seriál, který prověří divákovy znalosti z historie, umění, vědy, zábavy a dalších oblastí na různých úrovních obtížnosti.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Na Trivia Quest jsem mrkla hlavně z toho důvodu, že jsem soutěživá (a potřebovala jsem do seriálové výzvy seriál, jehož název obsahuje písmeno Q :-). Pokud rádi vyplňujete nejrůznější kvízy, seriál by vás mohl bavit. Stopáž je krátká, takže pilot rychle uteče. Otázky jsou z různých odvětví, díky čemuž si na své přijde snad každý. Díky interaktivitě, která na Netflixu přece jen stále není tak obvyklá, se seriál navíc odlišuje od zbytku tvorby.

Osobně mi otázky minimálně v prvním díle přišly dost jednoduché (ano, tímto se chci tak na okraj pochlubit, že jsem všechny zodpověděla správně :-), ale třeba úroveň v dalších dílech (doposud jsem je nezkoušela) naroste. Animace je relativně příjemná, jednoduchá, barevná, nic moc se jí nedá vyčíst.

Co mi zato drásalo uši, je znělka, která zazní před každou novou otázkou, za chvíli už jsem ji nemohla vystát. Trivia Quest je každopádně vhodná jednohubka na zahnání dlouhé chvíle a myslím, že by mohla pobavit více soutěživých anebo hravých lidí.

  • Krátká stopáž
  • Hravost a interaktivita
  • Bavilo mě to, takže mrknu i na další díly
  • Otázky jsou minimálně v pilotu hodně jednoduché
  • Celkový koncept neurazí, ale ani nenadchne
  • Otravná znělka mezi otázkami
60 %
Mé hodnocení
Mad.Awe
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu