8. 5. 2022

Novinka pod lupou: Signora Volpe (Acorn)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Signora Volpe
Žánr drama, špionážní
Stanice Acorn
Premiéra 2. 5. 2022
Vysílání pondělí
Délka pilotu 90 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Sylvia, zklamaná britská špionka, která se stala detektivkou, začíná nový život v krásném srdci Itálie. Brzy však zjistí, že kamkoli se vydá, všude ji pronásledují problémy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Příjemná pohodová oddychovka v krásném prostředí. Je to takový ten seriál, který máte zapnutý jako podkres při mytí nádobí, vaření nebo žehlení. Nevadí, když pět minut nevidíte, protože celý koncept se dokola opakuje a na konci se najde viník.

Hlavní hrdinka mi sedla. Je sympatická a chytrá, umí si poradit v každé situaci. Ostatní členové rodiny za ní hodně zaostávají z hlediska zábavnosti, naštěstí ona je většinou v centru dění, takže jsem se u příběhu docela i bavila. Samozřejmě nesmí chybět ani potenciální nová známost v podobě vážného policejního velitele. Chemie mezi nimi funguje, takže jim odpustím i to jasně viditelné klišé.

Jen škoda, že díl měl hodinu a půl. Je to opravdu dlouhé, stačilo by to sestříhat na hodinu a výsledek by byl stejný. Nevím, kdo v dnešní uspěchané době ještě vysílá takhle dlouhé epizody, vždyť lidi většinou sledují dvacetiminutovky o polední pauze, aby si zpříjemnili oběd. To je asi jediné, co mě jinak od pohodové oddychovky odrazuje.

  • sympatická hrdinka
  • chemie s policejním velitelem
  • krásné italské prostředí se spoustou sluníčka
  • dvouhodinová stopáž
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Pipa22

Pipa22

Serial, ktery se mi hodne libil. Tesim se na druhou radu a priznavam, ze tim, ze byl tak pohodovy, mi...
před 23 týdny
Další články k tématu