18. 1. 2022

Novinka pod lupou: The Kings of Napa (OWN)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Kings of Napa
Žánr drama
Stanice OWN
Premiéra 11. 1. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 42 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh je zasazen do Napa Valley v Kalifornii. Místní vinici vlastní rodina kingů, kterou bohatství a významný status dostal až na stránky časopisů a společenských rubrik. Podnikání s vínem jim přineslo úspěch a slávu. Když však patriarcha rodiny z firmy odejde, jeho tři děti se musí naučit, jak impérium ovládnout, aby samy získaly moc, peníze a zanechali zde svůj odkaz.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak tu zase po delší době máme pořádnou telenovelu! Pilotu nechyběla smrt, zvraty, odhalování tajemství, podvody, nemanželské děti, vydírání a miliony dolarů tady tečou proudem.

Přijde mi, že všechny ty černošské seriály jsou na jedno brdo. Jako by se stanice OWN ze všech sil snažila ukázat, že černoši dokážou být stejně bohatí, úspěšní a skandální jako běloši. Což je samozřejmě jasné. Ale proč to ukazovat v každém seriálu, který vyprodukuje?

Bohužel tento základní prvek často obalí do ubohého scénáře a podprůměrných hereckých výkonů. A určitě to není jen tím, že víno nepiju a nevím o něm vůbec nic. Je to hlavně tím, jak moc se za každou cenu snaží šokovat. Ten anonymní telefonát s vydíráním na konci epizody už mě opravdu rozesmál.

Další díly neplánuju. Čeho je moc, toho je příliš.

  • luxusní prostředí
  • neuvěřitelné drama
  • všechny zvraty naházené do jednoho dílu
  • podprůměrný scénář
  • nudní herci
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu