4. 3. 2022

Novinka pod lupou: Worst Roommate Ever (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Worst Roommate Ever (Nejhorší spolubydlící)
Žánr dokument, minisérie
Stanice Netflix
Premiéra 1. 3. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 49 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Brutální podvodníci a chladnokrevní zabijáci. Děsivé příběhy o nejhorších spolubydlících, které si nedokážete ani představit. Podle skutečnosti.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Celkově tyto seriálové dokumenty, kde vidíme, jak se stane vražda člověka a postupně se nalézají další těla, takže jde o sériové vrahy, mám ráda. A ještě ke všemu jde o skutečné případy. Taky se mi líbí, jaké byly technologie v těch 80. a 90. letech. Jak jich bylo míň než je tomu dnes. Nebo se nějaké ty postupy vyvíjely, jak se k tomu přihlíželo.

Takže tento dokumentární seriál mě nezklamal, rozhodně pokračovat budu. Taky se mi líbí, že je zde udělaná i animační stránka. Délka je uspokojivá a dílů je jen pět, takže dobré na maraton. A zde bylo použito i jedno přísloví, u kterého se potvrdilo, že je pravdivé. Kdo má tyto seriálové dokumenty rád, nebo je spíše rád sleduje, tak tento dokument bude snad bavit.

  • podle skutečných událostí
  • zapojena i kreslená animace
  • použití přísloví „Nesuď knihu podle obalu“
80 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu