19. 4. 2022

Novinka pod lupou: A Sogra Que Te Pariu (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název A Sogra Que Te Pariu (Tchýně na prameni)
Žánr sitcom
Stanice Netflix (Brazílie)
Premiéra 13. 4. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 26 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Vtíravá Isadir, která žije se svou rodinou od vypuknutí pandemie, se ze všech sil snaží narušit život svého neohrabaného syna a rivalské snachy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Není to špatná komedie a některé pasáže či hlášky dokáží pobavit. Všimla jsem si, že i samotní herci mají co dělat, aby se nezačali smát. Možná to tak má být, i když si to nemyslím. A i když tchýně Isadir je opravdu na ránu s tou svou vtíravostí a jak dává najevo, že svou snachu Alici nemá ráda. Takovou tchýni by nikdo nechtěl, tak přesto musím uznat, že je sympatická a daný seriál dost oživí.

Stopáž je ideální na maraton a těch deset dílů se dá zkouknout za jeden jediný den. Další výhoda je právě zmiňovaná tchýně. Šanci tomu dám a budu se dívat, i když je to za mě takový průměr. Nebo po pilotu to vidím jako takový průměr a sama jsem zvědavá, jestli to bude díl co díl lepší, stejné, či horší.

  • Isadir
  • stopáž, takže ideální na maraton
  • komedie
  • občas sami herci mají co dělat, aby se nezačali smát
  • jazyk
  • Alicie (Alice)
50 %
Mé hodnocení
Janey T

Ajajaj. Tak tohle ne. Tohle padá na úroveň laciných rodinných sitcomů, které okolo roku 2010 vznikaly na kabelovkách typu TV Land.

Na první pohled jde vidět, že tchýně je chlap v převlečení, navíc herec, který je asi o 20 let mladší než jeho seriálová postava. Jako bych před pár minutami nepsala do názoru k Hard Cell o tom, jak mě poznamenaly laciné komedie s Eddiem Murphym, které v televizi běžely, když jsem byla malá. Tohle je hodně podobné, jen v seriálové podobě, což je snad ještě horší.

Vtipy tady nejsou, minimálně ne pro mě. Publikum se směje hlasitě a násilně každou chvilku, ale moc jsem nepochytila, co divákům přijde tak vtipné. Ale koukala jsem, že hlavní herec má na Instagramu přes 2,5 milionu sledujících, tak asi láká na sledování hlavně on. Ale mě tedy pilot rozhodně nenalákal, dál koukat nebudu.

  • začátek s koronavirem
  • herci a postavy
  • bez vtipu
  • skoro utrpení sledovat
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
CrazyGeek

CrazyGeek

Upřímně mě od sledování odrazuje už jen ten promo poster. A to jsem člověk, který kouká místo jen pilotu...
před 2 roky
Další články k tématu