22. 7. 2022

Novinka pod lupou: Mom, Don't Do That! (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Mom, Don't Do That! (Mami, nedělej to!)
Žánr komedie, drama, romantický
Stanice Netflix (Tchaj-wan)
Premiéra 15. 7. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Šedesátiletá žena se po manželově smrti rozhodne, že nastal čas znovu se zamilovat – k radosti i zlosti jejích dvou dcer.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Podobnou hovadinu jsem viděla naposled u té japonské nebo korejské teen komedie, u které už si raději ani nevzpomenu na název. Ale tohle je taky jedno velké a hlasité WTF.

Raději se vrátím k americkému/brit­skému Netflixu, protože tyhle exotické pokusy o seriály jsou podle mě jedno velké selhání. Tohle je rozhodně nejhorší, co jsem tento týden z novinek viděla, a to jsem viděla Everything's Trash od Freeformu.

Postavy nedávají absolutně žádný smysl, jen po sobě štěkají. To je ale ten nejmenší problém. Mnohem horší je styl, jakým je seriál vytvořený. To se nedá ani popsat. Příběh doplňují nějaké fantazie postav v kombinaci s grafickými prvky na obrazovce a neskutečně otravnou hudbou, která jako by vypadla z asijských videoher 70. let.

Celé je to jedna velká absurdní slátanina, ze které nepochopíte hlavu ani patu, jen víte, že vám z toho hodně, hodně brzy praskne hlava.

  • jídlo
  • postavy
  • grafické prvky
  • hudba
  • herectví
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu