25. 4. 2022

Novinka pod lupou: The Thief, His Wife and the Canoe (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Thief, His Wife and the Canoe
Žánr krimi, drama, minisérie
Stanice ITV
Premiéra 17. 4. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 46 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Monica Dolan, Dominic Applewhite, Eddie Marsan, Mark Stanley, Alice Harding, Ellis Jones, Carrie Cohen

O čem to je?

Mimořádný příběh o tom, jak John Darwin naplánoval svou vlastní smrt, aby získal peníze ze životního pojištění a vyhnul se bankrotu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Podobné minisérie na motivy skutečnosti mě nikdy nepřestanou udivovat. Jsem moc ráda, že Velká Británie je opravdu umí a nabízí je zábavnou formou, takže se sledují jedna radost. A hlavně nikdy nepochopím, co všechno dokážou lidi vymyslet a udělat.

Tohle je skoro neuvěřitelný příběh, opravdu. Koukala jsem na první díl s otevřenou pusou, každá další scéna byla neuvěřitelnější a neuvěřitelnější. Lidi jsou opravdu schopni udělat úplně cokoliv, jen aby si přišli k troše peněz.

Asi nemá moc cenu zmiňovat, že herecké výkony jsou prvotřídní. Hercům postavy naprosto věříte, dokážou vás přitáhnout do příběhu, abyste se zájmem sledovali, co bude dál. Jelikož jde s největší pravděpodobností o krátkou uzavřenou minisérii, myslím, že půjde o perfektní jednohubku na odpoledne. Ale ne že si z toho vezmete inspiraci!

  • herecké výkony
  • podle skutečnosti
  • vtáhne do děje
  • uzavřená minisérie
  • možná trošku pomalejší
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu