17. 12. 2022

Novinka pod lupou: Dragon Age: Absolution (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Dragon Age: Absolution (Dragon Age: Rozhřešení)
Žánr anime, dobrodružný, akční
Stanice Netflix
Premiéra 9. 12. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Tento spin-off se odehrává v Tevinteru a obsahuje celou řadu nových postav inspirovaných historií Dragon Age, včetně elfů, mágů, rytířů, Qunari, rudých templářů, démonů a dalších zvláštních překvapení.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hry nehraju, jen v dřevních dobách jsem zkusil Mario Bros a pár arkádovek. Ale v současné době se různým herním adaptacím nejde vyhnout na filmovém plátně, nebo TV obrazovce, tak jsem se podíval na tento titul. A vcelku je to fajn, tak jsem dal všech 6 dílů, ale bomba to není, byť tam pořád něco vybuchuje. Vcelku generický děj, kdy se dá dohromady parta, která chce ukrást magický předmět z magického chrámu, chráněného magistrem, nemá čím výrazněji zaujmout. Abychom všechny postavy trochu poznaly, tak nechybí klasika jako hospodská rvačka, trocha toho vytahování a trocha toho tajemství. Zápletka, která nakonec vyústí skoro až ve vztahovou romanci a vypuštění draka na svobodu, je až příliš líbivá i přes litry krve a hromadu „mrtvých“ démonů. Aspoň to rychle uběhne, nakonec epizody mají něco kolem 20 minut.

  • Akční děj v rámci kratších epizod
  • Rutinně odvyprávěno
  • Ve finále se dost hraje na city
60 %
Mé hodnocení
richardK
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu