14. 11. 2022

Novinka pod lupou: Lopez vs. Lopez (NBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Lopez vs. Lopez
Žánr komedie
Stanice NBC
Premiéra 4. 11. 2022
Vysílání pátek
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Komedie o obyčejné rodině, která se hádá, usmiřuje a společně prožívá radosti a strasti.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jsem teď hodně rozmlsaná streamovacími službami. Vzniká čím dál víc zábavných dramat a thrillerů a tuctové laciné sitcomy ustupují do pozadí. Takže když se nějaký takový objeví, je to jako ledová sprcha.

Těch dvacet minut se táhlo jako dvě hodiny. Nebavila jsem se, nenašla jsem tady nic, kvůli čemu bych měla pokračovat ve sledování. Hlavní hrdinka ještě jakž takž ujde, ale všichni ostatní stojí za starou bačkoru. Táta Lopez se zasekl v 80. letech, kdy podobný styl humoru slavil úspěchy. V dnešní době už to ale prostě nefunguje, což se, předpokládám, jasně projeví ve sledovanosti seriálu.

Ty prostřihy na Tik Tok shorty mi taky nepřišly moc vtipné, jen zoufalá snaha držet se moderních trendů a případně oslovit mladší publikum. Samotná přítomnost Tik Toku to ale nedokáže. Upřímně jsem se na tento trend nedokázala moc naladit, většina videí tam mi přijde trapná a naprostá ztráta času, což se ostatně ukázalo i zde v pilotu, kde všechny tiktokové scény byly jedna velká trapárna.

  • krátká stopáž
  • sympatická dcera
  • bez vtipu
  • tragická snaha Lopeze staršího zůstat relevantní pro mladou generaci
  • Tik Tok
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Vytvořte si seriál se svojí dcerou, obsaďte se do hlavních rolí a ani si nezměňte jména. Ano, výsledek je přesně tak špatný, jak to zní. Herecky bídné, hlavně dcera se úplně minula řemeslem. Mám pocit, že nebýt její otec herec, v životě žádnou roli nedostane.

Já se skutečně nezasmála ani jednou, přitom tam byl natlačený divácký smích průměrně co 6 sekund (fakt jsem to ze začátku počítala). Dějově to bylo o ničem jakbysmet, na druhou stranu jsem viděla už i horší komedie. Do smíchu mi zrovna nebylo, ale ani jsem neměla chuť u každého dialogu samou trapností skočit z okna, což je vlastně ještě dobrý. Ale co to mělo být s tím TikTokem? Jestli nevíte, jak oživit a ozvláštnit seriál, prostě ho netočte. Ale rozhodně nedělejte tohle.

  • vždycky může být hůř
  • velmi průměrná laťka humoru
  • Mayan Lopez
  • TikTok scény
  • přesmíchováno
  • naprosto zbytečný seriál
40 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu