5. 2. 2018

Novinka pod lupou: A.P. Bio (NBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název A.P. Bio
Žánr Komedie
Stanice NBC
Premiéra 1. 2. 2018
Vysílání čtvrtek 21:30
Délka pilotu 22 minut
Předskokan Will and grace
Konkurence Scandal (ABC), Life in Pieces (CBS), Arrow (The CW)
Tipovačka Všichni kromě optimistů tipují zrušení. Lid se k tomuto rozhodnutí přiklání s 68 % hlasů.

O čem to je?

Bývalý profesor filozofie je nucen vzít práci učitele biologie. Místo učení však využije své studenty k tomu, aby se pomstil lidem ve svém životě, kteří ho podrazili.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Jedním z tvůrců seriálu je Seth Meyers? To jsem nevěděla! Ale o názoru jsem měla jasno už předtím, než jsem se to dozvěděla. Pilot považuju za jednu z těch povedenějších komedií letošní sezóny. Sice je opět jako přes kopírák, ale bonusové body sklízí za to, že nenudí a nepotřebuje využívat nechutný humor k tomu, aby se diváci dobře bavili.

Hlavní hrdina je zvláštní. Nejsem si úplně jistá, jestli mi sedl, nebo ho nemůžu vystát. Ono asi záleží na konkrétní scéně, protože v některých je geniální, v jiných mě zase neskutečně štve. Celkově jsem ale schopná ho tolerovat, navíc když jeho interakce s ostatními postavami jsou vesměs výborné. Ředitel školy aneb hlas Happyho je parádní, stejně jako několik studentů.

O těch studentech musím napsat samostatný odstavec. Přehlédla jsem něco? Nebo tohle je nějaká extrémně divná škola? Proč je celá třída tvořená jen nerdy a šprty s jedinou výjimkou toho lidského démona (jeho označení sebe sama)? To bylo tak divné sledovat, tohle nemůže odrážet realitu snad žádné školy, ani té nejprestižnější z nejprestižněj­ších, no ne? Nebo jste snad někdy byli svědky toho, aby se všichni chovali takhle? Každopádně ta holka v první lavici byla skvělá a celý dvojitý vtípek s jejím jménem, které už si samozřejmě nepamatuju, jakbysmet. Potěšil i již zmíněný démon, který byl v dialozích s učitelem špičkový.

Naopak nejhůř hodnotím trojici divných učitelek, které tam byly naprosto k ničemu a zbytečně zabíraly cenné minuty lepší zábavě. I tak ale ve výsledku hodnotím pozitivně, bavila jsem se dobře a seriál si s čistým svědomím nechám ve watchlistu na maraton.
  • humor nemusí být sprostý, aby byl vtipný
  • velká část postav
  • uvolněná atmosféra
  • učitelky
  • celkově divná třída
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
sandokan555

sandokan555

Sarika Sa...nieco - ako ten filozof :) Celkovo hodnotim pozitivne a aj tie 3 ucitelky mali svoju chvilku...
před 6 roky
angel216

angel216

Mě to hodně bavilo. Viděla jsem zatím dva díly a po dlouhé době jsem se u seriálu upřímně zasmála. Už...
před 6 roky
sandokan555

sandokan555

tak nasiel som dvoch .. takze je Sarika Sarkar Prabhat Ranjan Sarkar indicky...
před 6 roky
Další články k tématu