6. 3. 2018

Novinka pod lupou: Action Team (ITV2)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Action Team
Žánr Komedie / Akční / Thriller
Stanice ITV2
Premiéra 5. 3. 2018
Vysílání pondělí 22:00 hodin
Délka pilotu 24 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Komediální akční thriller, který sleduje zásahy speciální odnože MI6. Tým se skládá ze čtyř agentů, hrdinského Logana Manna, expertky na bomby a bojová umění Monicy Lang, snipera Grahama Hoopera a Huxkleyho, který pouze sbírá pracovní zkušenosti. Dohlíží na ně přísná vedoucí Ruth Brooks a její asistentka Anne.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Jako bych se vrátila v čase a koukala zase jednou na pilot k Jean-Claude Van Johnson. Možná je to tím, že jsem právě tuto komedii viděla nedávno, ale tak nějak mi přišlo, že bez momentu šoku a překvapení nad formátem už mi to nepřišlo tak geniální. To ale rozhodně neznamená, že by se mi to nelíbilo. Tento parodizující typ seriálů mám ráda a sledování jsem si užívala celou půlhodinu.

Líbí se mi, že jak u JCho, tak i tady tvůrci zvolili krátký formát. Těch 25 minut bohatě stačí k odvyprávění celého příběhu a není zde žádné zbytečné vyplňování, takže se nenudíte ani na vteřinu. V tomto ohledu není, co vytknout, navíc lehce serializovaný příběh dodává seriálu na atraktivitě, je jako stvořený pro marotonovou jednohubku.

Jde tedy především o to, jak vám sednou postavy. Zde jsou trošku víc karikaturní než u JCho, ale opět je to hodně podobné. Hlavní hrdina mi někoho strašně připomíná – je to ten typ hrdiny, který se strašně snaží, ale kdykoliv se o něco pokusí, dostane se do velkých potíží a nakonec je vše horší než na začátku. Ostatně i zbytek týmu dokonale spadá do tohoto vzorce… Já pořád přemýšlím, který seriál mi tyto postavy připomínají, jako by z něj vypadly. Při sledování jsem měla totální déjà vu, ale opravdu si nemůžu vzpomenout. Zkuste mrknout na trailer a pokud víte, o čem mluvím, dejte vědět do komentářů, prosím!

Samotný případ byl zábavný, opět totálně parodizující všechny akční seriály nebo filmy. Záporák byl spíše k smíchu, než aby se ho hlavní hrdinové měli bát. Navíc to, že jeden herec hraje jak hlavního hrdinu, tak i tohoto záporáka, dodává celé situaci ještě extra úroveň komičnosti. Dobře, zrovna jsem si vzpomněla, že JC měl taky svého dvojníka v seriálu, tohle je oficiální kopie. Pokud vám tedy Jean-Claude Van Johnson chybí, určitě zkuste i tuto novinku.
  • parodie
  • velká dávka vtipu
  • krátká stopáž
  • žádná hluchá místa
  • vtipné postavy
  • doslova kopie JCVJ
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
majka147

majka147

Skúste si ten trailer stopnúť na 9 sekunde. No nepríde vám ten posprejovaný červený vlak ako taký istých...
před 6 roky
Další články k tématu