28. 8. 2018

Novinka pod lupou: All About the Washingtons (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název All About the Washingtons
Žánr Sitcom
Stanice Netflix
Premiéra 10. 8. 2018
Vysílání celá série najednou
Délka pilotu 26 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Autobiografický sitcom. Hlavním hrdinou je Joey Washington, který se rozhodne opustit svou hvězdnou kariéru hip-hopového krále a bude se starat o rodinu, zatímco jeho žena Justine využije příležitosti a půjde si tvořit vlastní kariéru. Pro Joeyho ale budou děti a péče o domácnost náročnějším úkolem, než si původně myslel.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Jasně, protože rodinných černošských seriálů s obézním otcem, který se snaží hrát na bosse, a panovačnou matkou, není nikdy dost. Úplně mi to připomnělo ten seriál, jak tam rodina černochů jela kamsi na pohřeb a pak se rozhodli, že tam zůstanou bydlet v nějaké polorozpadlé chatrči. Tomu jsem dala nulu, tohle bylo možná trošku lepší, tak si to vyslouží i 10 procent, ať je to teda fér.

Malá chytrá holka má jako jediná potenciál. Její ségra na vysoké byla taky sympatická, ale nevidím tam moc možností, kam se s jejím příběhem posunout dál. Bojím se, že se její storyline začne dokola opakovat a začne to být hodně frustrující. Ne že bych u seriálu zůstala, abych se dozvěděla, jak to nakonec celé bylo… Ostatní postavy jsou naprosto postradatelné a bohatě mi stačilo těch 26 minut, abych naprosto jistě věděla, že už je nepotřebuju nikdy vidět.

Pilot byl plný hip-hopu, což není úplně můj žánr. Ale oceňuju, jak si tvůrci dělali srandu z toho, jak hip-hoperům jde/nejde rozumět, protože s tím naprosto souhlasím. Ostatní vtípky mi povedené nepřišly, ani jsem se nepousmála.

Tvorbu Netflixu mám většinou ráda, ale tomuto kousku se vyhnu velkým obloukem a radím vám, abyste udělali to samé.
  • vtípek s nerozuměním hip-hopu
  • malá holka
  • ostatní postavy
  • ostatní vtipy
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu