11. 7. 2018

Novinka pod lupou: The Outpost (The CW)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Outpost
Žánr Drama / Fantasy / Historický
Stanice The CW
Premiéra 10. 7. 2018
Vysílání úterý, 21:00
Délka pilotu 41 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Talon je jediná přeživší rasy zvané Blacbloods. Hrdinka se vydává na konec civilizace, aby zde vystopovala vrahy své rodiny. Na své cestě začne objevovat své nadpřirozené síly, které se musí naučit ovládat, aby je využila k dosažení svých cílů.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

To byla nuda. Přišlo mi to od začátku do konce naprosto amatérské. Seriál se snaží nasadit poutavé fantasy, které diváky zaujme, ale přichází s jedním klišé za druhým a po pěti minutách začne opravdu nudit.

Hlavní hrdinka je nesympatická. Připadá mi, že si bere inspiraci ve Xeně, ale slavné princezně bojovnici nesahá svými dovednostmi ani sarkasmem ani po kotníky. Zatím nedokážu posoudit, jestli herečka byla vybrána správně, moc se mi nelíbí, ale možná to chce jen si zvyknout a po pár epizodách změním názor. Každopádně Talon rozhodně není hrdinka, kterou bych si ihned oblíbila a fandila jí, aby se jí vše podařilo.

Ani temná atmosféra nefunguje. Vidím tady hodně průměrné, možná místy až okaté vizuální efekty, které kvalit dnešní televizní tvorby prostě a jednoduše nedosahují. Bojových scén je tu taky dost, ale opět ničím nevynikají. Na začátku, když hrdinka přišla o kamaráda, musela jsem se smát – nějaká příšera ho odhodí, on má na sobě kapku krve a vykládá jí sáhodlouhý monolog o tom, jak se mu dobře umírá, když ho drží v náručí, a najednou je po něm, i když na umření celou dobu nevypadal ani částečně.

Na druhou stranu jo, jde o letní seriál na The CW. Asi od něj nemůžeme čekat, že se stane novým GoT. Fanoušci žánru si můžou zkrátit čekání na nové epizody, ale opravdu nic nečekejte, ať neodcházíte zklamaní. Možná, když přimhouříme obě oči, tak se to dá brát jako oddychovka na dlouhé letní večery.
  • snaha o temné fantasy
  • snaha o zábavnou sarkastickou hrdinku
  • ve všech ohledech průměrné
  • postavy nemají šťávu
  • vizuální efekty pod úrovní
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Micuda98

Micuda98

Tak... konečně jsem se odhodlal podívat na pilot a musím říct, že je to hrozný. Snaží se to být temným...
před 5 roky
pataaaaaa159

pataaaaaa159

Další epizody jsou ještě horší, akorát di zvykneš na Talon a připadá ti víc normální. Sleduju to jenom...
před 5 roky
_karel_

_karel_

Skvělá diskuze. Díky všem. Dozvěděl jsem se spoustu věcí, které jsem ani netušil. :-)
před 5 roky
Další články k tématu