27. 7. 2018

Novinka pod lupou: Lee and Dean (Channel 4)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Lee and Dean
Žánr Komedie
Stanice Channel 4
Premiéra 30. 3. 2018
Vysílání celá série je venku
Délka pilotu 20 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Mark O'Sullivan, Miles Chapman
Herci Mark O'Sullivan, Miles Chapman

O čem to je?

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Pokud si ještě po těch nekonečných týdnech pamatujete, že tu máme nějakou NPL rubriku, pak si možná taky vzpomínáte, že nuly v ní moc často nepadají. Snažím se vždycky najít na seriálu alespoň něco, co by mohlo hrát v jeho prospěch. Bohužel, někdy se to opravdu nepodaří.

Lee and Dean je šílená věc od začátku do konce. On možná stačí napsaný obsah, abyste si dokázali udělat přesný obrázek. Docela mi to připomíná tu šílenost, co jsem viděla na jaře… Young Offenders nebo tak nějak se to jmenovalo. Tohle je to samé. Britský pokus o komedii o dvou kamarádech, ze kterých se vám chce zvracet, ať už z jejich povahy, chování nebo vzhledu.

Oba kamarádi jsou opravdu na pěst. Vážně si nedokážu představit, jak sledování těchto dvou může kohokoliv bavit. Mně z toho téměř krvácely oči, jedinou útěchou bylo, že pilot byl jen dvacetiminutovka. To už bych možná raději koukala na maraton animáků, než si dát další díl tohoto. Ještě že je nekonečné množství seriálů, které se dokážou lépe trefit do mého vkusu. Tady tuto komedii bych překřtila spíše na tragédii, rozhodně jsem v ní nenašla ani jednu povedenou scénu nebo vtip, nebo si nevytvořila jakýkoliv pozitivní vztah k postavám.
  • Lee a Dean
  • bez vtipu
  • trapnost na 110 %
0 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
pataaaaaa159

pataaaaaa159

Ve článku je chyba v datumu, jinak 100% souhlasím
před 5 roky
proobacz

proobacz

Ten seriál ještě není v databázi, i když zřejmě není o co stát.)
před 5 roky
Destinytte

Destinytte

Nevypadá to moc lákavě... :D
před 5 roky
Další články k tématu