29. 8. 2018

Novinka pod lupou: Liza on Demand (Youtube Red)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Liza on Demand
Žánr Komedie
Stanice Youtube Red
Premiéra 27. 6. 2018
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 26 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Komedie sleduje chaotická dobrodružství, kterými si prochází Liza. Hrdinka pracuje jako holka pro všechno na objednávku – od šoférování přes vaření až po zařizování uspání domácích miláčků. Liza chce šplhat po žebříčku a díky pětihvězdičkovým hodnocením svých zákazníků se stát elitní pracovnicí.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Asi první kousek od Youtube Red, který mi úplně stoprocentně nesedl. Tedy, abych to upřesnila, bavila jsem se dobře, ale na rozdíl od předchozích seriálů tady nepřišel ten pocit nadšení a touhy okamžitě vidět celý zbytek série. Možná je to tím, že Youtube zatím vydával spíše dramata, u komedií přece jen není ten příběh tak intenzivní a cliffhangerový, abyste potřebovali okamžitě sjet celou sérii.

Ale jinak je to příjemná zábava. Hrdinka je na začátku (vlastně celou dobu) spíše otravná a nesympatická, ale i přes svou povahu si mě získala hned na začátku tím, jak dobře setřela toho kluka, kterého vezla v autě. Smála jsem se nahlas a od té doby jsem jí prostě chtě nechtě musela fandit, jinak to nešlo.

Postavy jsou klišoidní a opravdu tady není nikdo, kdo by vás táhnul k dalšímu sledování. Přesto s nějakého nepochopitelného důvodu, když mi Youtube automaticky přejel na další epizodu, jsem ji nezastavila hned, ale až když jsem musela jít dělat jinou práci. Celé je to takové lehce návykové. Když se to pokouším analyzovat, nenacházím mnoho kladných bodů, protože postavy jsou mimo hru, vlastně i samotný příběh byl docela slabý, vtípky průměrné… ale dohromady to všechno tak nějak ladí a sledování je vlastně docela příjemné.
  • ve výsledku je to vlastně celé fajn
  • když se nad tím zamyslíte, postavy, vtipy i příběh jsou dost průměrné a nevíte, proč to vlastně sledujete
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu