20. 4. 2018

Novinka pod lupou: On My Block (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název On My Block
Žánr Drama / Teen
Stanice Netflix
Premiéra 16. 3. 2018
Vysílání celá série najednou
Délka pilotu 31 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Dramedy o dospívání, která vypráví příběh čtyř kamarádů, kteří se vypořádávají s triumfy, bolestí a novostí prostředí střední školy.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Začínám mít netflixácké coming of age komedie opravdu ráda. Seriál si mě dokázal získat, pravděpodobně dokonce i nejvíc z trojice Everything Sucks, Alexa and Katie a On My Block. Začátek sice nevypadal nic moc, ale postupem času se epizoda zlepšovala stále víc a nakonec jsem byla do seriálu opravdu zažraná.

Jde o příběh o skupince mladých kamarádů. Líbí se mi, že v pilotu došlo k časovému skoku, po kterém došlo k vývoji postav a řešilo se, co se během letních prázdnin stalo, ačkoliv my jsme nic z toho neviděli. Je to zajímavý koncept, i když se z něj nedá těžit věčně – pravděpodobně další epizody už vypadají úplně jinak, ale tímto mě pilot dokázal zaujmout.

Obsazení je perfektní. I když už jsem starší ročník a tohle je nová generace, pořád mě baví sledovat jejich starosti a radosti. Tohle nejsou typičtí teen hezounci, které vídáváme v CW nebo Freeform seriálech, ale o to lépe se s nimi dá v mnoha ohledech ztotožnit. Herci se svých rolí ujali na výbornou, mají mezi sebou výbornou přátelskou i sexuální chemii.

Celá epizoda utekla jako voda a na konci jsem měla úsměv na tváři a chuť pustit si další díl. Nejde možná o nic převratného nebo nevídaného, ale rozhodně jde o seriál, který mnoho lidí bude bavit. Doporučuju vyzkoušet.
  • herci a postavy
  • časový skok
  • chemie mezi postavami
  • výborná atmosféra, tempo
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
ragelly

ragelly

Je to zase úplně jiná forma teen seriálu, určitě vyzkoušej :)
před 6 roky
Destinytte

Destinytte

Trailer mě nenalákal, ale tys mě přesvědčila, abych to aspoň hodila do "chci vidět". :D)
před 6 roky
allyska

allyska

Moc povedený seriál, už se těším na druhou řadu.
před 6 roky
Další články k tématu