20. 2. 2018

Novinka pod lupou: The Young Offenders (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Young Offenders
Žánr Komedie
Stanice BBC Three
Premiéra 1. 2. 2018
Vysílání pátek 23:25 hodin
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Peter Foott
Herci Alex Murphy, Chris Walley, Dominic Machale, Hilary Rose, Shane Casey, Pascal Scott, P. J. Gallagher

O čem to je?

Seriál do výzvy: Seriál, kterému předcházel film

Conor a Jock jsou nejlepší kamarádi. Oblékají se stejně, chovají se stejně a dokonce mají i stejný sestřih a lehký nástřel knírku. Jock je známý zloděj kol, který s oblibou dovádí k šílenství místního policejního seržanta Healyho, který je koly posedlý. Conor je synem svobodné matky, která pracuje na místním rybím trhu. Když se na pobřeží Corku zastaví loď plná kokainu, do okolí se roznese, že chybí jeden balíček v hodnotě sedmi milionů euro…

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Už podle fotky spolehlivě poznáte, jaký seriál bude. Je přesně takový, jak jsem se obávala. Pamatujete na takové ty debilní filmy jako Blbý a blbější nebo Klub sráčů? Tohle je úplně to samé. Je na každém, komu takové trapné a nechutné postavy s trapným a nechutným stylem hovoru vyhovují, a kdo je naopak nemůže vystát.

Dodnes se mi zvedá žaludek, když si vzpomenu, jak jsem před dvaceti lety sledovala Klub sráčů a ty holky si tam začaly vymačkávat akné. Od té doby mě jakákoliv snaha pochopit a akceptovat podobný humor rychle přešla. Sledovat těchto 30 minut jsem zvládla bez újmy na zdraví, i když nezaručuju, kolik minut jsem měla oči přilepené na obrazovce a kolik minut jsem je věnovala skládání puzzle.

Z hlavních postav je vám na zvracení už od pohledu, ale je to ještě mnohem horší, když začnou mluvit a hýbat se. Každé gesto, pohled, ze všeho se mi chtělo brečet. Samotná zápletka byla neskutečně pitomá a pro mě osobně nevtipně zpracovaná. A když se tam jeden z nich muchloval s dcerou ředitele školy a ona mu pak vytáhla z pusy žvýkačku, měla jsem dost.

Jak říkám, pokud někomu tento styl humoru vyhovuje, rozhodně tady dostanete vše, co očekáváte. Všichni ostatní ale vezměte nohy na ramena a utíkejte, seč vám síly stačí.
  • krátká stopáž
  • fyzický vzhled hrdinů
  • jejich chování
  • trapný styl humoru
  • nechuťárny
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Chrosticek

Chrosticek

Ragelly, niekedy ta lutujem, co vsetko pozeras, aby sme my ostatni vedeli, co nepozerat :D
před 6 roky
Empty

Empty

Že by byla surová británie zpět? :))
před 6 roky
Další články k tématu