29. 8. 2018

Novinka pod lupou: Insatiable (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Insatiable
Žánr Komedie
Stanice Netflix
Premiéra 10. 8. 2018
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Šikanovaná středoškolačka se promění v královnu krásy. Soutěže v různých Miss bere jako prostředek k pomstě na těch, kteří jí celý život ubližovali. Na pomoc si vezme zneuctěného trenéra / advokáta, který si brzy uvědomí, že toho bude mít až nad hlavu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Byla jsem hodně zvědavá, jak tohle dopadne. Na jednu stranu jsem viděla tu nenávist některých lidí, na druhou stranu je tohle ale přesně seriál pro mě. Nakonec musím říct, že i když chápu, proč některým tento seriál vadí, pilot se mi líbil a těším se na celou sérii.

Téma vítězí nad obsahem, alespoň u mě. Možná by nebylo od věci, kdyby lidi přestali být ve všech ohledech tak šíleně korektní a nehledali všude referenci ke skutečnému životu, ale prostě brali seriál jako nenáročnou oddychovku k pobavení bez toho, aby se hned uráželi. Jasně, že je to nesmysl, holka neshodí 50 kilo za tři měsíce jen proto, že může jíst jen brčkem. No a? Je to komedie, může si to dovolit přehánět. Připomíná mi to trošku Suburgatory, které má podobně zvláštní styl dovedený do krajnosti.

Možná je to i tím přízvukem, který je upřímně tím nejhorším na celém seriálu, myslela jsem, že mi to urve uši. Postavy jsou dost dovedené do krajnosti a vlastně všechny nesympatické, ale k seriálu to sedí. Líbí se mi, že oba hlavní hrdinové vlastně nejsou klaďasové, ale nejsou vlastně ani záporáci. Na jednu stranu jim fandíte, aby se jim vydařila pomsta, protože ostatní, ač jsou možná trošku v právu, jsou ještě méně snesitelní.

Nejvíc mě ale stejně láká ten svět teen Miss soutěží, mé pubertální já se raduje stejně, jako když poprvé vidělo Slečnu drsňák. Myslím, že toto neokoukané prostředí má velký potenciál a upřímně bych ho ráda viděla i u nějakého méně šíleného seriálu, možná i dramatu.

Ještě bych uvítala, aby herectví bylo trošku na lepší úrovni, protože koukat se na ty utrápené obličeje (nic jiného ti herci očividně nezvládají), to mi kazí celkový zážitek.
  • prostředí soutěží krásy
  • do extrému dovedený příběh
  • špatné herectví
  • přízvuk postav
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Platon

Platon

Řekl bych, že ta vlna odporu se strhla na základě prvních ukázek, až když to člověk vidí, pochopí, že je to...
před 5 roky
Luteka

Luteka

Naprosto skvěle praštěný :D A jižanský přízvuk je dle mého na jedničku.
před 5 roky
Matěj Kašpar

Matěj Kašpar

Seriál jsem si zamiloval a doufám, že dostane druhou řadu. Celý poprask je absolutně výplod fantazie někoho,...
před 5 roky
Další články k tématu