19. 7. 2018

Novinka pod lupou: Wannabe (BBC Three)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Wannabe
Žánr Komedie
Stanice BBC Three
Premiéra 29. 3. 2018
Vysílání celá série je venku
Délka pilotu 23 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Lily Brazier
Herci Lily Brazier

O čem to je?

Wannabe sleduje naivní Maxine, bývalou členku dívčí skupiny Variety, která se stále zoufale snaží prosadit se ve své vysněné profesi a stát se hvězdou.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Čekala jsem, že mě to bude bavit. Název ve mě rovnou evokoval Spice Girls a popis seriálu vypadal, že by se to mohlo nést ve stejném duchu. Výsledek byl bohužel velká tragédie.

Hlavní hrdinka, na které celý seriál stojí (a padá na bradu), je hodně slabá. Nejsem si jistá, jestli je to ten typ seriálu, kdy tvůrkyně si rovnou střihne hlavní roli, ale docela bych to i tipovala. Je nesympatická až na půdu a i když se snaží být ze všech sil vtipná, vůbec jí to nejde.

Wannabe je ten typ seriálů, které se snaží využívat k pobavení diváka negativní humor – hrdinka je výstřední a otravná, což má být hlavním zdrojem vtipů. Neříkám, že si tento styl nenajde své fanoušky, ale myslím si, že v záplavě poměrně kvalitních seriálů (komedií i dramat) už jsou nároky na kvalitu trošku někde jinde. A Wannabe jim nesahá ani ke kotníkům. Škoda, protože jak říkám, na papíře to neznělo vůbec špatně. Ale po zhlédnutí pilotu nebudu ve sledování pokračovat ani za nic.
  • koncept a téma
  • hlavní hrdinka
  • trapné a nezábavné vtipy
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Tesa.

Tesa.

Pozrela som si prvé dve časti a je to naozaj dosť zlé :D Tiež som si podľa názvu myslela, že ma to bude...
před 5 roky
Další články k tématu