19. 1. 2018

Novinka pod lupou: Alone Together (Freeform)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Alone Together
Žánr Komedie
Stanice Freeform
Premiéra 10. 1. 2018
Vysílání středa 20:30
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Komedie Alone Together vypráví o dvou vyvrhelích společnosti. Oba pochází z různých světů a snaží se nalézt cestu do marnivé a statusem posedlé kultury města los Angeles. Po cestě však najdou víc, než si vůbec dokázali představit – vykoupení, které přijde v podobě jejich striktně platonického přátelství.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Byla jsem překvapená, jak tahle tvůrčí komedie dobře vyšla. Na to, že tvůrci hrají obě hlavní role, jsem se opravdu dobře bavila. Hlavní postavy jsou tak trapné, až je to vtipné. Není zde přitom žádné zesměšňování nebo vtípky přes čáru, od začátku do konce jde o vydařenou komedii s dobrým feelingem.

Myslím, že se tady najde spousta lidí. Nechci nikoho škatulkovat, ale asi hodně z nás, SerialZoňáků, si žije ve svém vlastním světě, který lidem v našem okolí může připadat mírně zvláštní. Stejně tak je to i s hrdiny v Alone Together, jen nesledují seriály, ale mají svoje zvláštní záliby a chování. Důležité ale je, že jsou spokojení sami se sebou a mají po svém boku stejně šíleného kamaráda, takže jim vlastně nic nechybí. Kromě lásky. Všichni ostatní si totiž myslí, že zákonitě musí společně randit, když to jsou dva stejní vyvrhelové.

Seriál se nebojí ukazovat hlavní hrdiny i ve špatném světle. Diváci hned vidí, že jejich jednání dopadne špatně, ale zároveň já osobně tak trochu soucítím a chápu, že jednou pro sebe taky chtějí trošku toho štěstí. Proto on začne randit se sexbombou, která se přes něj chce dostat k jeho vlivné sestře, a ona se registruje jako eskortní pracovnice, aby si nechala kupovat od pupíkatého staříka hezké věci.

Jako na rovinu, jsou mnohem lepší komedie. Ale na to, jakou katastrofu jsem čekala, odcházím od pilotu spokojená. Příjemná atmosféra, dobře vymyšlené svižné dialogy a povedené vtípky jsem zde nacházela od začátku do konce.
  • hlavní herecké duo a jejich interakce
  • povedené vtipy
  • pohodová atmosféra
  • pro někoho možná až moc mimo normálnost
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Nira

Nira

Taky to zkusím, nejen proto, že se naopak s ragelly dost často shodnu :-)
před 6 roky
liskulka.lida

liskulka.lida

No... 80% bych tomu nedala. Ovšem nedá se nesouhlasit s tím, že se v tom dost vidím. Vlastně se...
před 6 roky
ragelly

ragelly

Občas se stane, že se sama se sebou neshodnu :D Po pilotu tehdy 80, nyní už bych dala spíš jen 60, celkově...
před 3 roky
Další články k tématu