4. 9. 2018

Novinka pod lupou: The Innocents (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Innocents
Žánr Drama, Sci-Fi, Mysteriózní
Stanice Netflix
Premiéra 24. 8. 2018
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Teen nadpřirozený milostný příběh. Hlavními hrdiny jsou Harry a June, kteří utečou od svých rodin, aby mohli být spolu. Vydávají se na cestu sebepoznání – dozví se o sobě hodně nového, protože jejich rodiče jim skrývali velká tajemství, která otestují jejich lásku. Hrdinové objeví své nadpřirozené dary, jež probudí nepřátelské síly, které je plánují navždy rozdělit.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Proč jen mi všechno poslední dobou přijde tak moc průměrné? To už mám laťku nastavenou tak vysoko? Pochybuju, myslím, že jsem stále průměrný televizní konzument s minimálními nároky. Stačí mi, když bude mít příběh sympatické postavy, které mezi sebou mají chemii, a děj bude utíkat rychle a dokáže zaujmout. To není tak moc, ne?

Podle popisu zní Innocents docela dobře. Teen romance jsou můj šálek kávy, navíc je to Netflix, takže jsem se těšila. Ale z výsledku jsem spíše rozpačitá. Příběh by možná nemusel být špatný, ale je podán hodně zvláštním způsobem který mi až zas tak moc nesedl. Epizoda má 45 minut, ale přijde mi, že byla delší, i když se tam toho vlastně ani moc nestalo.

Největší problém mám s oběma hlavními postavami. Casting se myslím vůbec nepovedl. Herci jsou nevýrazní a chybí jim jakákoliv chemie, což je to nejhorší, když máte žánr teen romance. Mám pocit, že kdyby byl výběr povedenější, sledování bych si užila o dost více. Takto jsem nebyla schopná si je oblíbit a fandit jim, takže jsem pilot sledovala bez zaujetí a zájmu o to, co se jim stane a jak se jejich vztah bude vyvíjet.

Abych ale nebyla jen negativní, konec se mi hodně líbil. Seriál má přece jen potenciál se dobře rozjet. Tento závěr ve mně dokázal vyvolat zvědavost, jak se příběh bude dál vyvíjet, jak funguje celá hrdinčina schopnost a co se ukrývá v něm. Otazníků je tady hodně, takže si seriál nechám na maraton ve watchlistu, ale vážně doufám, že mě nezklame a odpovědi budou stát za to. Zatím po pilotu k The Innocents přistupuju s rezervou.
  • závěr
  • potenciál příběhu
  • pomalý rozjezd
  • žádná chemie mezi postavami
  • špatný casting
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
_karel_

_karel_

Zajímavý nápad, ale pořád to bylo tak nějak utahaný, pomalý... takže v někde v půlce 4. dílu jsem...
před 5 roky
ragelly

ragelly

Tak jsem dokoukala a je to prostě kravina :) Ale dávám +10 procent nahoru za ten LOL závěr :D V podstatě jde...
před 3 roky
Další články k tématu