28. 8. 2018

Novinka pod lupou: Killing Eve (BBC America)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Killing Eve
Žánr Drama / Thriller
Stanice BBC America
Premiéra 8. 4. 2018
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Mezinárodní zabijačka dostane za úkol zavraždit vlivného politika. Tento čin jí však dá do hledáčku stejně odhodlané analytičce z MI5, která je rozhodnutá vražedkyni chytit za každou cenu a nastolit spravedlnost.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Já vím, já vím, říkáte si, že s touto Novinkou pod lupou přicházím teda hodně brzy. Ještě pár starších kousků v záloze je, ale pokusím se vám je všechny nahodit ještě před začátkem nové sezóny, abychom začínali ten zářijový a říjnový kolotoč s čistým štítem a vy jste měli k dispozici vše, co už vyšlo, kdyby vám náhodou v minulosti něco zajímavého uteklo.

Killing Eve se rozhodně řadí mezi zajímavé kousky. Dokáže vás udržet v napětí a dá se říct, že podobných seriálů na obrazovkách mnoho nenajdete. V dnešní době, kdy je originalita čestná výjimka, je to opravdu velké plus. Nevíte, co přijde jako další, a těšíte se, jak se samotné postavy i jejich vztah bude vyvíjet a komplikovat. Většina z vás pravděpodobně už viděla celou sérii, takže už máte jasno, já jsem skončila u pilotu, ale těším se, až si seriál pustím maratonem. Jelikož byl ale prodloužen, s radostí si počkám, protože tady tento kousek si vyšší počet epizod určitě zaslouží.

Sandra Oh i Jodie Comer předvádí výborné výkony. Sandru už všichni milují dlouho díky Grey's Anatomy, ale pro mě je Jodie tou pravou hvězdou seriálu. Herečku už jsem viděla v různých rolích a ve všech mi přišla výborná, ale myslím, že až tady má skutečně šanci zazářit a ukázat, co v sobě má. Pokud můžu soudit podle pilotu, půjde o seriál, kde budu fandit záporačce, a to jen proto, jak výborný výkon Jodie odvádí.

Ale dost ode mě, řekněte mi, jak vám se seriál líbil a jestli se těšíte na druhou řadu!
  • hlavní herečky
  • zábavné postavy
  • napínavý a neokoukaný příběh
  • v pilotu o sobě hrdinky vlastně skoro ani ještě neví
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Destinytte

Destinytte

Tak třeba já Sandru nemám vůbec ráda a málem jsem kvůli ní seriál ani nepustila. Láska k Jodie byla ale...
před 5 roky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Sandra Oh je velmi nesympatická herečka, ale naštěstí jde o jediné mínus tohoto skvělého a originálního...
před 5 roky
Nira

Nira

Pro mě byl tento seriál velké překvapení, chtěla jsem jen mrknout na pilot a ani nevím jak se stalo, že jsem...
před 5 roky
Další články k tématu