10. 5. 2022

Novinka pod lupou: The Sound of Magic (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Sound of Magic (Melodie kouzel)
Žánr drama, hudební
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 6. 5. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 60 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

S touhle středoškolačkou se život fakt nemazlí. Všechno se ale změní, když jí záhadný kouzelník z opuštěného zábavního parku ukáže sílu kouzel.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak tohle jsem nečekala. Ono ale u těch korejských asi nikdy nemůžete nic čekat, protože výsledek může dopadnout jakkoliv. K mému příjemnému překvapení tohle nebyl jen suchý příběh, ale byl to muzikál, yeeeey.

Písničky jsou rozhodně to nejlepší, co seriál nabízí. Jednoduché scény i velké taneční produkce pilotu nechybí. Vypadá to trošku jako Greatest Showman nebo Moulin Rouge – na ten jsem si vzpomněla hlavně u sóla kouzelníka, když se za jeho zády objevily ty nádherně kýčovité ohňostroje.

Samotný příběh je ale těžká nuda. Hlavní hrdinka je nesympatická, spolužačky jsou až moc zlé, skoro jako bychom sledovali příběh o Popelce. Proto jsem se vždy těšila, až začne další písnička, která by zase dokázala získat mou pozornost, protože sledování samotného příběhu mě moc nebavilo a přistihla jsem se, že dělám tisíc různých jiných věcí. Ale ty songy opravdu stojí za to, pokud jste fanoušky muzikálů, seriál určitě vyzkoušejte.

  • písničky
  • hodně zvýrazněná, až kýčovitá vizuální stránka k tomu skvěle sedí
  • hlavní hrdinka a další postavy
  • nudný příběh
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu