12. 12. 2022

Novinka pod lupou: Pewnego razu na krajowej jedynce (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Pewnego razu na krajowej jedynce (Dálnice smrti)
Žánr komedie, krimi
Stanice Netflix (Polsko)
Premiéra 1. 12. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 28 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Odjet omylem autem, které má v kufru spoustu peněz ukradených z banky? Tyhle tři teď čeká pořádná jízda! A lupič, kterého mají v patách, nebude nejspíš jediný problém.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Polské kousky mě baví. I tento vypadá na zábavnou akční komedii, která by mě mohla bavit od začátku do konce. Hlavní hrdinka má neskutečně prořízlou pusu. Jaké hlášky tam pálí směrem k otci i ostatním pasažérům, to jsem nechápala, ale bavila jsem se.

Všechny postavy vypadají zajímavě. Nechci říct sympaticky, to úplně nesedí. Ale dobře k sobě sedí, každý je úplně jiný, což v takové intenzivní situaci přináší hodně zajímavých momentů. Rozhodně mě zajímá, jak se jejich osobnosti budou vyvíjet, až se vzájemně lépe poznají a začnou si více důvěřovat.

Pilot utekl jako voda. I když v podstatě jen nastínil zápletku a představil postavy, za mě splnil účel. Bavila jsem se dobře a těším se na další díly.

  • zábavné postavy
  • zábavná zápletka
  • naláká na další díly
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
F.Valek

F.Valek

Napíšu to, co jsem napsal do názoru... Diance bych nakopal p*del hned v prvním díle. :D
před 75 týdny
Další články k tématu