9. 11. 2022

Novinka pod lupou: Shards of Her (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Shards of Her (Rozbitá)
Žánr drama, mystery
Stanice Netflix (Tchaj-wan)
Premiéra 28. 10. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 51 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Zkušená lovkyně hlav se po probuzení z kómatu ocitá v alternativní realitě, kde musí znovu prožít mučivé trauma z dětství.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle nabralo rychle obrátky. Asi jeden z mála asijských kousků, který mě po pilotu zaujal tak, že přemýšlím, že mu dám šanci i u dalších dílů. Není to sice žádný megahit po vzoru Hry na oliheň, ale příběhově mi seriál sedí. Líbí se mi serializované provedení, hlavní hrdinka i nepředvídatel­nost děje.

První díl vypadá nenápadně, ale dokázal mě upoutat. Dokázala bych si ho představit i kratší, ale vesměs musím říct, že všechny scény měly svůj význam a pomáhaly utvářet hlavní děj. Postavy mi taky sedly, mám ráda chytré hrdiny, což hrdinka rozhodně splňuje. Má sice docela znatelné PTSD, ale co, nikdo není dokonalý.

Cliffhanger na konci na mě zafungoval, jak měl. Jsem zvědavá, jak se příběh bude vyvíjet dál. Snad si i zbylé díly udrží pilotem nastavenou laťku.

  • sympatická hrdinka
  • poutavý příběh
  • intriky ve firmě jsou chytře vymyšlené
  • stále se vracející minulost hrdinky
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu