12. 3. 2022

Novinka pod lupou: Rudra: The Edge of Darkness (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Rudra: The Edge of Darkness
Žánr krimi, drama, mystery
Stanice Disney+ Hotstar (Indie)
Premiéra 4. 3. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 56 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

V ulicích Bombaje plných zločinu prochází labyrintem psychopatických myslí geniální superpolicista Rudra Veer Singh.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hodně mě překvapilo, když jsem na začátku seriálu viděla upozornění, že jde o lokální verzi seriálu Luthor, protože to jsem netušila. Každopádně to pro mě nic moc nemění, protože Luthera jsem zatím neviděla, takže nemůžu porovnávat.

Pilot vypadal dobře. Asijská tvorba sice nepatří obecně mezi mé favority, pokud ale Luther vypadá podobně, tak myslím, že se mi britské zpracování líbit bude. Hlavní hrdina je charismatický sympaťák, ale jde vidět, že to bude hodně i o jeho hlavě a vnitřních démonech, nejen o samotném vyšetřování případů. Každopádně se mi líbí, že je hodně vnímavý a inteligentní a dokáže vidět řešení dřív než ostatní, protože přesně tyto typy hrdinů mám ráda.

Taky oceňuju tu hru na kočku s myší, pachatelka je mu rovnocennou soupeřkou a ta chemie mezi nimi dobře funguje. Přiznávám, že jsem si musela dohledat, jestli stejný příběh je i v Lutherovi, a ukázalo se, že moje teorie byla správná – Aaliah je vlastně Alice. O to víc se na britskou verzi těším.

  • hlavní hrdina
  • hra kočky s myší
  • chytré myšlenkové pochody a dialogy
  • citelní osobní démoni
  • výlevy hrdiny u manželky
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
IP Freely

IP Freely

Singham v hlavní roli. Možná zkusím pilot, abych viděl i nějakou indickou "vážnou"...
před 2 roky
Další články k tématu