23. 9. 2022

Novinka pod lupou: Monarch (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Monarch
Žánr drama, hudební
Stanice Fox
Premiéra 11. 9. 2022
Vysílání úterý
Délka pilotu 42 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Susan Sarandon, Anna Friel

O čem to je?

Romanovi jsou mimořádně talentovaná americká rodina, která našla uplatnění v hudebním žánru country. Ačkoliv je jejich jméno synonymem pro poctivost, samotný základ jejich úspěchu stojí na lži. Jejich vláda nad country je nyní v ohrožení – Nicky Roman, dědička impéria, se musí vypořádávat s průmyslem, který se proti ní spiknul. Hrdinka se však nezastaví před ničím, aby ochránila odkaz své rodiny.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ach, už dávno neplatí, že by hudební seriály měly zaručeně takové kouzlo jako Glee nebo Smash. Teď už je taková nutnost míchat hudbu s intrikami, že to kazí celkový dojem.

Ale chválím, kolik hudby v pilotu bylo. Zpívalo se hodně a country mám ráda, takže jsem si sledování užívala. O dost méně už mě pak bavily zmiňované intriky, kterých už jsem opravdu přejedená, protože jsou v každém seriálu na jedno kopyto, jako přes kopírák.

Herci tolik nezaujali, nenašla jsem tady nikoho, koho bych extra ráda viděla. Nepomohly ani postavy, které opravdu kromě pěkného hlásku nic nového nenabízí. Celkově mi to přijde jako tuctovka po všech ohledech, která může nalákat pouze ty, kteří si užívají písničky v seriálech.

  • hudba
  • intriky
  • postavy ani herci nezaujmou
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu