17. 2. 2022

Novinka pod lupou: Fairview (Comedy Central)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Fairview
Žánr animovaný, komedie
Stanice Comedy Central
Premiéra 9. 2. 2022
Vysílání středa
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Animovaný seriál pro dospělé o tom, jak celostátní politika způsobuje divoká maloměstská dramata v městečku Fairview, kde se chlastá Natty Light, bojuje na parkovišti u obchodu s potravinami a močí na veřejnosti, a to pohledem jeho nedbalé party girl, která se stala pragmatickou starostkou Kelly Sampsonovou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Poslední dobou jsme tu měli zábavné a relativně inteligentní animáky. Byla jen otázka času, než se tvorba vrátí do zaběhnutých kolejí a přinese ukřičené postavy, které neznají nic jiného než sprosté nadávky a nevhodné chování. Když přišla řada na Comedy Central, tento styl animovaného humoru byl jasná volba.

Opravdu. Proč tam všichni tak ječí? Jako bychom je přes animovanou obrazovku jinak neslyšeli. Musela jsem si hlasitost snížit o třetinu oproti tomu, jak ji mám při sledování seriálů normálně, protože mi to rvalo uši.

Bohužel, nepříjemné ječení je tím nejmenším zlem, které pilot nabízí. Jak už jsem ve zkratce shrnula v úvodu, máme tady 22 minut nabitých sprostými nadávkami a hrubým, nevhodným chováním. Pilot se velmi neúspěšně snaží parodovat aktuální covidovou situaci, ale spíše zesměšňuje sebe sama.

  • krátká stopáž
  • postavy nemluví, ale ječí
  • více sprostých než normálních slov
  • postavy mají amputované dlaně a celé nohy, chodí po břichu
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Tohle vypadá strašně už z plakátu 🤣.
před 2 roky
_-0-_

_-0-_

Nemohu souhlasit s ragelly - po zhlédnutí traileru bych hodnotil »SPOILER«
před 2 roky
Další články k tématu