30. 7. 2022

Novinka pod lupou: Keep Breathing (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Keep Breathing (Nepřestávej dýchat)
Žánr drama
Stanice Netflix
Premiéra 28. 7. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 34 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Martin Gero, Brendan Gall
Hrají Melissa Barrera

O čem to je?

Kdesi v kanadské divočině havaruje malé letadlo a jediná přeživší se musí poprat s živly i vlastními démony, aby zůstala naživu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Předpokládám, že nejsem jediná, koho hned na první dobrou napadlo Survive. Je to v podstatě ten stejný příběh jako přes kopírák, jen s jinou herečkou v hlavní roli. Přesto musím říct, že jsem fanouškem podobných seriálů a i tento pilot mě zaujal – jsem zvědavá, jak se hrdince podaří dostat se do bezpečí.

Délka je ideální pro maraton. Netflix seriál kategorizuje jako limitovanou sérii, takže předpokládám, že se dočkáme uspokojivého zakončení. První díl mi utekl jako voda a celou dobu jsem byla jako na trní, co se stane v další scéně.

I když musím říct, že jakkoliv mě sledování podobných seriálů baví, rozhodně to nepřidává k mému stresu z létání. A je hodně zvláštní, že se letadlo čumákem zřítilo do vody, ale zůstalo vcelku a hlavní hrdinka nemá ani modřinu na hlavě, natož že by jí někde tekla krev.

I tak ale bude zajímavé a pro mě i zábavné sledovat, jak se přizpůsobí prostředí a ukáže svou inteligenci a vynalézavost.

  • poutavé téma
  • skvělá práce s hudbou – její absence ve správnou chvíli navodí divákovi hodně stísněný pocit
  • krátká jednohubka ideální na maraton
  • nádherná příroda
  • Hrdince se nic nestalo? To snad ani není možné.
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
sandokan555

sandokan555

Mna od sledovania odradzaju tie jej vnutorne demony..okrem toho som cital popis poslednej casti a pripada...
před 94 týdny
Další články k tématu