27. 12. 2022

Novinka pod lupou: The Best Man: The Final Chapters (Peacock)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Best Man: The Final Chapters
Žánr komedie, drama
Stanice Peacock
Premiéra 22. 12. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Pokračování filmové série. Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace a Murch se vrací. Sledujeme, jak se jejich vztahy vyvíjí a nejistoty minulosti se znovu objevují spolu s krizí středního věku, která se dostává do střetu s novým svěžím pohledem na život.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jak jsem u Willow chválila úvodní rekapitulaci toho, co se dělo ve filmu, tak tady jsem byla úplně ztracená. Nedalo mi to nic, protože jsem se nevyznala v postavách a z těch ústřižků nešlo vůbec poznat, o co v těch filmech vlastně šlo.

Pilot seriálu sám o sobě byl takový průměr. Rozhodně už jsem viděla horší novinky, ale zároveň to není něco, na co bych si po odsledování vzpomněla. Největším plusem je prostředí – příběh se odehrává v krásném luxusním dovolenkovém resortu. Největším mínusem jsou samotné postavy, které jsou nudné, ploché a nezajímavé.

Seriál je asi určený jen pro ty, kteří viděli a mají rádi filmy. Někomu jinému nemá, co nabídnout.

  • pěkné prostředí
  • není určené pro ty, kteří neviděli film
  • postavy nezaujmou
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu