17. 4. 2022

Novinka pod lupou: Harry Wild (Acorn TV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Harry Wild
Žánr drama, mystery, thriller
Stanice Acorn TV (Irsko)
Premiéra 4. 4. 2022
Vysílání pondělí
Délka pilotu 49 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Harriet Wild je anglická profesorka angličtiny v důchodu, která se aktivně zapojí do vyšetřování kriminálních případů, které dostal přidělený její syn pracující jako policejní detektiv. Hrdinka si v případech všimne vzorce, jenž vychází ze známých her, a podaří se jí chytit vraha, ačkoliv tím ohrozí vlastní život. Po této události je jí jasné, že si našla nový koníček.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Doktorka Quinnová dozrála do toho věku, kdy hraje znuděné důchodkyně, které tráví volný čas řešením zločinů… už jsem vážně stará.

Když ale upustím od tohoto prozření, tak pilot byl celkem v pohodě. Nic výjimečného, ale na druhou stranu se na to úplně v pohodě dalo dívat. Hlavní hrdinka je dáma od rány, nenechá si nic líbit a dokáže mlaďochy kolem sebe pěkně setřít. Ostatní postavy nejsou až tak výrazné, ale nikdo mi tady vyloženě nevadil, všichni jsou v pohodě.

Případ byl takový jednodušší, hrdince všechno zapadalo do příběhu jako po másle, nedočkali jsme se žádných velkých zvratů nebo překvapení. Ani samotné vyústění nebylo extra propracované. Seriál se snažil příběh trošku gradovat, ale přišlo mi, že skončil v polovině kopce a nedostal se až na vrchol, což je škoda.

  • nenáročná oddychovka
  • příjemně utíká a dobře se na to dívá
  • asi spíše zábava pro starší publikum
  • nečekejte žádné propracované případy
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Petyer

Petyer

Taka prijemna oddychovka, co pobavi. Kedze som zvyknuty na dabing z doktorky Quinn tak original hlas...
před 2 roky
Další články k tématu