31. 12. 2022

Novinka pod lupou: Machos Alfa (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Machos Alfa (Alfa samci)
Žánr komedie
Stanice Netflix (Španělsko)
Premiéra 30. 12. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Pedro, Luis, Raúl a Santi jsou čtyři přátelé, kteří se v novém světě rovnocených žen cítí trochu ztraceni a každý se snaží přizpůsobit svým vlastním způsobem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Trošku jsem doufala, že se budu mýlit. Ale pilot mi potvrdil veškerá očekávání. Jedná se o další tuctovou komedii, která staví na tom, jací jsou chlapi ignoranti, zvlášť když si honí ega ve své partě kamarádů.

Pilot utekl rychle, ale nenabídl mi nic, z čeho bych se posadila na zadek. Sledovala jsem bez zájmu, bez pousmání, příběh šel jedním okem/uchem tam a druhým ven. Po pár hodinách už vlastně skoro nevím, co se tady dělo. Rozhodně nejde o kousek, u kterého bych se třásla na maraton. Další díly vynechám.

  • uteče rychle
  • extra neurazí ani nenadchne
  • nedokáže upoutat
  • nepřináší nic jedinečného
  • bez vtipu
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu