11. 6. 2022

Novinka pod lupou: Everything I Know About Love (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Everything I Know About Love
Žánr drama
Stanice BBC One
Premiéra 7. 6. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh sleduje dvě nejlepší kamarádky z dětství – Maggie a Birdy. Děj je zasazen do Londýna v roce 2012 a pomocí flashbacků se vrací do dětství hrdinek, kdy sledujeme jejich radosti, strasti, nepovedená rande, zlomená srdce i ponížení.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Myslím, že jsem se zase jednou po čase zamilovala do seriálu. Je tak perfektně realistický, tak akorát depresivní, vtipný, romantický, smutný a šťastný. A hrozně příjemně se na něj kouká.

Úvodní scéna byla jedna z nejlepších, jakou jsem za dlouhou dobu viděla. Škoda, že se nepokračovalo v té naznačené love story, ale na druhou stranu to, jak se to zpackalo dál, k seriálu dokonale sedí.

Všechny hlavní postavy jsou parádní, hlavně dvě ústřední kamarádky mi opravdu sedly. I když jsem nikdy nebyla taková rebelka, tak mě moc bavilo je sledovat. Úplně mi to připomnělo, jak jsem jako čerstvá maturantka sledovala hrdinky zhruba mého věku a přemýšlela o tom, jak se taky někdy přestěhuju do velkého města a budu chodit na párty a budu si ten městský život užívat naplno. Postupem času jsem samozřejmě zjistila, že jsem na to moc líná a nespolečenská, že největší zábava je pro mě sedět doma na zadku a koukat na jiné hrdiny, jak si tyhle věci užívají za mě :D

Celý díl uteče jako voda. I když se tam neděje nic velkého nebo důležitého, nenudíte se. Já jsem se naplno ponořila do sledování a tím, že mi hrdinky sedly, mi sedl i jejich život. Jsem nadšená a těším se, jak se ten milostný příběh avizovaný na začátku bude vyvíjet.

  • hlavní hrdinky
  • je to tak mile realistické
  • od všeho ideální kousek
  • úvodní scéna
  • bez drog bych se obešla
90 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
jesmot

jesmot

No toto, ragelly. Lupa mě zase jednou pořádně navnadila, někdy si to budu muset pustit.
před 96 týdny
ragelly

ragelly

Jednou za čas se to musí prostě podařit, takové příjemné překvapení. Minimálně pro mě :D
před 96 týdny
Petyer

Petyer

Aj mna navnadila ta tvoja recenzia, takze to islo hned do watchlistu 😉
před 96 týdny
Další články k tématu