8. 10. 2022

Novinka pod lupou: Phantom Pups (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Phantom Pups (Neviditelná štěnátka)
Žánr komedie, rodinný, fantasy
Stanice Netflix (Kanada)
Premiéra 30. 9. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Ve strašidelném domě žijí tři roztomilí duchové štěňátek. A malý klučina, který se tam s rodinou nastěhuje, by jim rád pomohl proměnit se zpátky v opravdové pejsky.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nemám pochyb o tom, že dětem se pilot Phantom Pups může líbit. Má spád, občas se v něm objeví nějaký ten vtípek a nechybí postavy, s nimiž se dá ztotožnit. Děsivý není, pokud nepočítám scénu se seancí a její důsledky. Každopádně se pilotu daří načrtnout příběhové linky, v nichž budou další díly pokračovat. Osobně mě nejvíce zaujala linie lovců duchů, kteří podle všeho hlavním hrdinům způsobí nemalé potíže. Seriál tak dokáže nalákat na další sledování. Sama si následující epizody nepustím, nejsem cílová skupina, ale věřím, že kdybych byla v podobném věku jako hlavní hrdinové, hned po zhlédnutí pilotu streamuji další epizody.

V konečném důsledku tak na pilotu zamrzí jen pochybné CGI. Duchové štěňat jsou jasně počítačoví a rušilo mě to od sledování. Na druhou stranu je sympatické, že se pilot nebojí využívat jejich schopnosti (viz scéna s tančícím plyšákem), byť technické provedení pokulhává. Pokud jste tedy děti, klidně si k mému hodnocení přičtěte 20 i více procent.

  • svižný příběh
  • hrdinové, kteří neotravují
  • dokáže nalákat na další díly
  • prostě nejsem cílová skupina, ale to není vina seriálu
  • pochybné CGI
60 %
Mé hodnocení
Mad.Awe
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu