7. 11. 2022

Novinka pod lupou: Sumo Do, Sumo Don't (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Sumo Do, Sumo Don't (Sumó sem, sumó tam)
Žánr komedie, drama, sportovní
Stanice Disney+ (Japonsko)
Premiéra 26. 10. 2022
Vysílání středa
Délka pilotu 56 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Ryota Moriyama, student posledního ročníku univerzity Kyoritsu, dostane nabídku práce v prvotřídní společnosti pokud dostuduje. Jenže v ten okamžik se začne vše hroutit. Jeho přítelkyně Saki Nishino mu dá kopačky. Jeho profesor mu řekne, že může ukončit studium pod podmínkou, že vstoupí do klubu sumo a zúčastní se alespoň jednoho zápasu. S jediným členem, Honokou Obou, je klub sumo už dva roky na pokraji krachu. Aby mohl absolvovat, snáší Ryota Honokovy přísné tréninkové metody a sumo klub zase jednou začne nabírat nové členy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Sumo nepatří mezi sporty, které bych dobrovolně sledovala v televizi (nebo naživo). Vlastně o tom nic moc ani nevím, stačil první díl a dozvěděla jsem se hodně nových informací. Ani to mě ale nepřesvědčilo o tom, že bych sportu (nebo seriálu) měla dát šanci.

Seriál nám představil postavy, které ničím nevyčnívají. Nejsou nijak otravné, ale ani sympatické, prostě neutkví v paměti. A to samé platí i o celém pilotu. Dívalo se na to dobře, ale příběh mě nedokázal upoutat, abych si chtěla pustit i další díl.

  • nenáročná oddychovka
  • představení zase trošku jiného sportu
  • nezáživné postavy
  • nedokáže upoutat
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu