29. 1. 2022

Novinka pod lupou: Chikyûgai-shônen-shôjo (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Chikyûgai-shônen-shôjo
Žánr anime, dobrodružný, drama
Stanice Netflix (Japonsko)
Premiéra 28. 1. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 38 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Příběh začíná v roce 2045, kdy umělá inteligence pokročila a každý může cestovat do vesmíru. Děti narozené na Měsíci a děti ze Země, které se vydávají na cestu do vesmíru, se setkávají na vesmírné stanici Anshin postavené v Japonsku.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak tady, upřímně nevím co si mám myslet. Anime mě v podstatě zaujalo, ale spíše daný konec pilotu, než celý pilot. Protože závěr končí dosti napínavě, takže jsem dost zvědavá, jak to bude pokračovat.

Líbí se mi tu vývoj technologie, třeba když mezi sebou telefonovali (jen jsem nepochopila, jak to mají v sobě, jestli v těle za to může nějaký čip či mají na rukách nějaké zařízení…) a stačilo jen zvednout a naznačit sluchátko prsty. Ohledně postavách, tam si zatím nevím co si mám myslet. Tsukuru byl po celou dobu takový tajemný a díky konci nevím, na čí straně vlastně je. A Toya, který se jako poslední narodil na Měsíci, je v jednu chvíli na ránu, ale vzápětí mu zase rozumíte. Šanci tomu dám, ale jde o takový slabší průměr. Spíš pro anime fanoušky.

  • technologie
  • závěr
  • Toya
  • Tsukuru
50 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu