12. 11. 2022

Novinka pod lupou: Robo mundial (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Robo mundial (Ukradený Pohár)
Žánr komedie, krimi
Stanice Disney+ (Argentina)
Premiéra 9. 11. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Lucho vyždíme bankovní účet, aby svého syna vzal na nadcházející mistrovství světa ve fotbale, jenže Argentina je v rámci sankcí z turnaje vyloučena. Luchovi láme srdce, jak jeho syn přišel o sny, takže se rozhodne vrátit Argentinu do turnaje a vymyslí nejšílenější plán v historii sportu – ukrást Světový pohár.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nejsem fanoušek fotbalu, takže tady to šílenství, které vždy vypukne okolo nějakého postupu či nepostupu určitého týmu, jde úplně mimo mě. Nicméně i bez sportovní stránky tento seriál nestojí za moc. Přišel mi levný, nezajímavý a nudný.

Moc tomu nepřidává hlavní hrdina, který v každé scéně kouká jako vyoraná myš. Je to takový smolař, kterému nic nechodí do karet. Je to skoro až tragicky úsměvné, i když byste takové neštěstí opravdu nikomu nepřáli. Horší je, že opravdu nemá žádné charisma, nemáte důvod, proč mu fandit a přát štěstí.

Ostatní postavy jsou stejně špatné, nenajdete tady nikoho sympatického, koho byste chtěli sledovat. Jestli to má být komedie, tak jsem vtip tedy nikde nenašla. Tady ráda skončím po pilotu, opravdu nevidím důvod, proč pokračovat ve sledování dál.

  • krátká stopáž
  • nezajímavý hlavní hrdina
  • ostatní postavy
  • bez vtipu
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu