12. 1. 2022

Novinka pod lupou: The Hype House (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Hype House
Žánr reality show
Stanice Netflix
Premiéra 7. 1. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 31 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Reality show zavede diváky do společného sídla skupiny mladých celebrit v Los Angeles a nabídne jim exkluzivní pohled na okouzlující, stresující a rychlé osobní i profesní dovádění mladých hvězd, které spolu žijí a denně spolupracují na novém obsahu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

A cenu za nejhorší pilot roku 2022 získává… Ne, dělám si legraci, je ostatně teprve leden, ale příliš bych se nedivila, kdyby The Hype House v této oblasti už nic „netrumflo.“ Největší problém je, že pravděpodobně nejsem cílová skupina tohoto seriálu. Náhled do života mladých influencerů může být pro jiné diváky zajímavý, ale já osobně si myslím, že většina těch lidí netvoří žádnou přidanou hodnotu, nic, kvůli čemuž by si zasloužili být slavní, a to jsem jen o pár let starší než oni.

Jedinou výjimkou v tomto směru jsou Chase a Nikita, kteří tvoří vlastní hudbu a kosmetiku, ale ostatní se v pilotu zatím nijak neprojevili. Pokud tedy nepočítáte dětinské fórky, tanec před kamerou a rádoby hluboké proslovy.

Naštěstí to má docela krátkou stopáž, ale stejně jsem měla problémy to dokoukat a na další díly se rozhodně dívat nebudu. Seriál bych doporučila pouze v případě, že je vám méně než 20, toužíte se stát influencerem anebo fanaticky zbožňujete někoho, kdo v The Hype House vystupuje.

  • Je to docela krátké (ale stejně se to pro mě vleklo)
  • Chase a Nikita, kteří se přece jenom snaží něco tvořit
  • Dětinskost, až hloupost
  • Ostatní influenceři víceméně splývají dohromady
  • Víc odtržené od normálního života už to snad ani být nemůže
  • Prostě všechno ostatní
10 %
Mé hodnocení
Mad.Awe
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
AislinK

AislinK

To je upgradovaná verze "našeho" Like housu, co? :D To si asi nechám ujít
před 2 roky
Další články k tématu