16. 10. 2022

Novinka pod lupou: Wreck (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Wreck
Žánr komedie, horor, mystery, thriller
Stanice BBC Three
Premiéra 9. 10. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Děj se odehrává na palubě mega výletní lodi. Sleduje devatenáctiletého nováčka Jamieho, který se připojí k posádce a pátrá po své ztracené sestře. Ta pracovala na palubě stejné lodi na předchozím turnusu a nikdy se nedostala domů. Jamie je zasvěcen do života na výletní lodi a dostane rychlokurz o teenagerských partách mezi zaměstnanci, kteří pořádají legendární večírky a zůstávají lhostejní ke krvelačným vraždám, k nimž na palubě dochází. Jamie je nucen stát se detektivem a odhalit zlověstnou pravdu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hororová vyvražďovačka na luxusní výletní lodi? To je přesně téma a prostředí pro mě. Bohužel ale po slibném začátku přišla docela průměrná epizoda, která se více soustředí na nudné charaktery postav než na samotné vraždění.

Naštěstí to zachraňuje typicky béčkový vrah a scény jako vystřižené z učebnice hororu. Není tady nic šokujícího, překvapivého ani extra lekavého. Ale v kombinaci s mým oblíbeným prostředím to funguje. Jen bych uvítala více creepy stalkování a méně nudného tlachání.

  • prostředí luxusní výletní lodi
  • tajné dveře
  • vrah na palubě
  • plytké řeči hrdinů
  • nezáživné postavy
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu