4. 10. 2022

Novinka pod lupou: Bali 2002 (Stan)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Bali 2002
Žánr drama
Stanice Stan (Austrálie)
Premiéra 25. 9. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál vychází z teroristických útoků na turisticky oblíbených místech na Bali v roce 2002 a zkoumá, jak se obyčejní hrdinové z Bali, Austrálie a dalších zemí postavili nepřízni osudu, aby z chaosu udělali pořádek a ze zoufalství vykřesali naději.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Poslední dobou se nějak rozmohlo téma tragédií na dovolené. Jako by mi chtěl vesmír něco naznačit… No, popojedem. Tohle je hodně intenzivní příběh, zvlášť když víme, že je podle skutečné události.

Nedokážu si ani představit to zoufalství, když najednou vidíte ve zprávách, že se stala taková hrozná věc a uvědomíte si, že vaše děti nebo blízcí se zrovna na stejném místě nachází. Ten pocit strachu, paniky a beznaděje, to musí být neskutečné peklo.

Nemám sebemenší respekt k lidem, kteří jsou schopní a ochotní takové násilí udělat. Jakákoliv víra má v první řadě přinášet mír a pochopení, jinak si nezaslouží žádnou úctu. Kdyby se každý staral sám o sebe a neřešil jiné lidi / státy / kultury / společnosti, bylo by na světě o tolik líp! Zase mi stoupá tlak, raději s názorem končím. Co víc k tomu chcete říct… Zpracováno je to opravdu dobře, dýchla na mě ta panika, seděla jsem jako přikovaná a čekala, co bude dál.

  • poutavé zpracování
  • podle skutečnosti
  • samotný násilný čin
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu