27. 8. 2022

Novinka pod lupou: Sprung (Freevee)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Sprung
Žánr komedie
Stanice Freevee
Premiéra 19. 8. 2022
Vysílání pátek
Délka pilotu 37 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Gregory Thomas Garcia
Hrají Garret Dillahunt, Illeana Douglas, Phillip Garcia

O čem to je?

Komedie sleduje skupinku odsouzených lidí, kteří spojí síly dohromady a své kriminální znalosti využívají ke konání dobra.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Milovníci My Name Is Earl a Raising Hope zbystřete. Máme tady další seriál od stejného tvůrce, se stejným obsazením a velmi, velemi podobným stylem humoru a atmosférou. Příběh je sice zasazený do moderní doby koronavirové, ale jinak je to v podstatě to samé na třetí.

Už podle tohoto popisu můžete hned vědět, jestli je seriál určený pro vás, nebo ne. Já jsem Earla sice neviděla, ale už podle typu vidláckých postav na fotkách vím, že by to asi úplně nebyl seriál podle mého gusta. Tady mi to typy postav jen potvrzují – v podstatě tu není pro mě nikdo vtipný ani sympatický.

Na druhou stranu jsem ale při sledování netrpěla. Epizoda utekla rychle a docela mě bavilo zavzpomínat si s takovou lehkostí a nadsázkou, jaký byl první panický koronavirový týden. Dál koukat nebudu, přece jen to není tvorba podle mého vkusu. Ale věřím, že své (početné) publikum si tato nová komedie rozhodně najde.

  • vtipně ukázané začátky korony
  • odlehčená atmosféra, stylový humor
  • nesympatické postavy
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu