20. 3. 2022

Novinka pod lupou: Welcome To Flatch (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Welcome To Flatch
Žánr komedie, mockumentory
Stanice Fox
Premiéra 17. 3. 2022
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Komedie sleduje Kelly a jejího bratrance Shrauba, které natáčí dokumentární štáb v projektu výpovědí mladých dospělých o tom, jaké mají aktuálně životní obavy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle jde tak mimo můj styl humoru, až to pěkné není. Věřím, že tohle bude nový velký americký komediální hit. Ostatně Kancl nebo Parks and Recreation taky bylo. A tohle se nese úplně na stejné vlně.

Mockumentary styl už tu chvilku nebyl, pokud nepočítáme britskou tvorbu, která ale není tolik profláknutá jako americké seriály. Ostatně i tohle je adaptace britské předlohy, kterou ale u nás znají možná tři lidi, takže je velká šance, že když si seriál pustíte, nebudete si připadat, že už jste to samé kdysi viděli.

Ale já osobně tento styl nemůžu vystát. Není to takové zábavné a vtipné mockumentary, jak se to povedlo např. Modern Family. Celý první díl jsem protrpěla, postavy mě hrozně moc vytáčely a ani jednou jsem se nepousmála. Nicméně musím uznat, že herecky je seriál zvládnutý parádně, hercům jejich postavy stoprocentně věřím a jsem si jistá, kam budu házet své tipy na vítěze Emmy/Glóbů.

  • herecké obsazení
  • nový adept na ceny
  • návrat mockumentary uvítá řada seriálových fanoušků
  • stylem a humorem jde mimo mě
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu