17. 1. 2022

Novinka pod lupou: Rules of the Game (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Rules of the Game
Žánr thriller
Stanice BBC One
Premiéra 11. 1. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 57 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Když ve společnosti Fly nastoupí nová personální ředitelka Maya, snaží se otřást staromódní chlapskou kulturou a začne vyšetřovat staré případy různých mužských pochybení. Když ale Sam jednoho dne přijde do práce, najde v recepci kanceláře mrtvé tělo. Nyní je nucena počítat nejen s nevhodným chováním ve společnosti v současnosti, ale i s vražednými tajemstvími z minulosti.Trailer

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hlavní herečku moc neznám, ale od začátku roku už jsem ji měla možnost vidět hned ve dvou britských seriálech. Tady mi sedí o dost víc než v Anne, i když to taky není žádná velká hitparáda.

Většinou britské thrillery můžu, ale tento mi až tolik nesednul. Nedokázala jsem se pořádně zorientovat, kde to jsme a co se řeší, co je přítomnost, minulost a jiná minulost, kdo je kdo a kdo už je mrtvý.

Možná se to teprve rozjede a střípky se začnou dávat dohromady až na konci série, ostatně tak to většinou u britských kousků bývá. Ale po prvním díle moc nemám zájem sledovat dál. Postavy mě nezaujaly a příběh není natolik silný, aby mě na další díly nalákal.

  • serializovaný děj
  • příběh neoslovil
  • postavy neutkví v paměti
  • nenaláká na další sledování
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu