23. 4. 2022

Novinka pod lupou: Sentença (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Sentença (Verdict)
Žánr drama, krimi
Stanice Prime Video (Uruguay, Brazílie)
Premiéra 15. 4. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Camila Morgado, Bárbara Colen, Rui Ricardo Diaz, Fernando Alves Pinto, Lucinha Lins, Marcos Alberto Filho, Victor Hugo Martins, Pedro Caetano, Samya Pascotto, Arthur Kohl

O čem to je?

Když renomovaná trestní právnička ze São Paula vidí, jak se jeden z lidí, které má nejraději, stává obětí brazilského vězeňského systému, musí se rozhodnout, zda překročí hranici, která ji dělí mezi hledáním spravedlnosti a spácháním neodpustitelného zločinu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tento pilot mi přišel takový mdlý. Nevím, nezanechal ve mně žádnou stopu, prostě šel jedním okem tam a druhým ven. Na papíře seriál vypadá dobře, ale první díl mě nepřesvědčil o tom, že bych měla zbylým epizodám dát šanci.

Hlavní hrdinka je taková rozpačitá. Na jednu stranu vypadá jako uznávaná advokátka, ale má tam i mnoho nejistých scén, které mě upřímně až tolik nebavily. Nejsou to přímo osobní démoni, ale budí se ze zlých snů až moc na můj vkus. Jasně, každý má svoje problémy, ale sem do seriálu mi tak výrazné protlačování v kontrastu s hlavním příběhem až tak nesedlo.

Samotná advokátní práce hrdinky byla fajn, stejně jako i její rodina. Scéna s nevychovaným řidičem se mi líbila, jak si hrdinka dokázala dupnout a nezalekla se ho. Jak říkám, jsou tu světlé chvilky, ve výsledku ale pilot působí dost nezáživně. Další díly vynechám.

  • hrdinčina práce
  • talentovaný syn
  • dějová linka s matkou
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu