20. 6. 2022

Novinka pod lupou: God's Favorite Idiot (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název God's Favorite Idiot (Idiot od pánaboha)
Žánr komedie
Stanice Netflix
Premiéra 15. 6. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Ben Falcone
Hrají Ben Falcone, Melissa McCarthy

O čem to je?

Nevýznamný zaměstnanec technologické firmy Clark Thompson se zamiluje do kolegyně Amily Luck v přesně stejnou dobu, kdy se nedobrovolně stává Božím poslem. Seriálu nechybí ani kolečkové brusle, ohnivé jezero a blížící se apokalypsa.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ještě než jsem si pilot pustila, objevilo se mi na timeline pár hodnocení od mých přátel. Procenta nebyla zrovna příliš vysoká, takže jsem neměla velká očekávání. K mému překvapení mě ale pilot bavil a navnadil na další sledování.

Jasně, nejde o žádnou tvůrčí ani hereckou hitparádu. Je to nenáročná komedie s nadpřirozenými prvky. Ale pilot pěkně představuje postavy, sice dost na ránu postavy, ale k samotnému příběhu se perfektně hodí. Melissa odvádí skvělý výkon, je to taková ta nevymáchaná huba, kterou najdete asi v každém pracovním prostředí. Interakce celé skupinky s nadřízeným neměly chybu.

Samotnou kapitolou je hlavní hrdina. Ten je totiž extrémně nevýrazný, že byste ho klidně i přehlédli, kdyby to nebyl zrovna on, který je naprosto nepředvídatelný, co se vývoje příběhu týče. Protože po pilotu nedokážu vůbec odhadovat, co se mu stalo a jaké plány s ním vlastně Bůh má. To se mi na seriálu hodně líbí, že nedokážu odhadnout, jak se příběh bude vyvíjet. Rozhodně mě to ale láká a maraton si pustím, abych se dočkala odpovědí.

  • nepředvídatelný příběh
  • Melissa v otravné roli
  • stírání nadřízeného
  • fajnšmejkry to asi spíš otráví, je to spíš buranský kousek pro nenáročné diváky
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
sandokan555

sandokan555

Davat ako + ze Melissa v otravnej roli ..ona je otravna vzdy ..koli nej som prestal pozerat GG. Hned...
před 100 týdny
Masha

Masha

Na to jak mám ráda nenáročné seriály (a teď je vyloženě obvykle vyhledávám) a Melissa mi nijak nevadí, tak...
před 99 týdny
Další články k tématu